De moderne stijl is duidelijk aanwezig bij de Highlight collectie.

HighLight verlichting belangrijke leverancier voorzien van een prachtige en brede collectie armaturen. Het merk staat erom bekend dat het uitstekende kwaliteit verlichting heeft voor een redelijke prijs. De focus bij Highlight verlichting ligt op de moderne lampen waar veel Led word toegepast.

Je hebt de verf en het vloerkleed uitgekozen, je hebt de bekleding geplaatst en de perfecte bijzettafels gevonden – je bent bijna klaar. Maar vergeet niet een van de belangrijkste ingrediënten van elke kamer: verlichting. Tussen je ramen en plafondverlichting of kroonluchters heb je misschien het gevoel dat er genoeg licht in een kamer is, maar elke kamer heeft lampen nodig. Waarom? Terwijl plafondlampen geweldig kunnen zijn voor koken en schoonmaken, bieden tafellampen taakverlichting voor activiteiten zoals lezen en geven ze elke kamer aanzienlijke warmte.

Welke stijllamp heb ik nodig en moeten ze passen bij het interieur? Hoe groot moet mijn lamp zijn? Wat voor soort schaduw moet ik kopen? Voor deze vragen is de Highlight collectie dé oplossing.

Er gaat niets boven moderniteit. Simpele en strakke lijnen, intelligente vormen en prachtige kleuren. En er gaat niets boven een goed verlicht huis. Er is een geruime keus aan Highlight lampen en voor elke gelegenheid zul je dan ook een lamp vinden. De gehele collectie bestaat onder andere uit hanglampen, plafondlampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen. Daarnaast hebben ze ook collecties gericht op ruimtes, zoals de badkamer of de woonkamer.

Highlight verlichting vindt LED erg belangrijk. LED staat voor “light-emitting diodes”. LED werkt door middel van een elektronische halfgeleidercomponent die licht uitzendt wanneer een elektrische stroom door de doorvoer gaat. De voordelen van een LED zijn echter enorm. Een enkele LED-lamp kan wel 15% energie opleveren als een traditionele lamp, maar hij is 8-10 keer energiezuiniger en zuiniger dan een halogeenlamp. Ter vergelijking: halogeen is goedkoper in aanschaf, maar LED is veel energiezuiniger en gaat langer mee, dus de minimale levensduur van een LED-lamp is 15.000 uur vergeleken met een halogeenlamp die slechts 2000 uur is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *