Een handdoekradiator rvs uitgevoerd niet alleen nuttig maar ook mooi

handdoekradiator rvs

Dat handdoekradiatoren bekend staan als dure, luxe overbodige dingen kan meteen naar het land van de fabelen. Toch overwegen veel wooneigenaren door dit soort argumenten om er niet voor te kiezen. Het hebben van een handdoekradiator rvs uitgevoerd is niet alleen erg makkelijk, maar voorziet je badkamer ook van een bepaalde luxe uitstraling. Over de vraag wel of niet in investeren kun je altijd blijven twisten. Het blijft natuurlijk wel een feit dat het een eenmalige uitgave is, en die kan zo duur zijn als jezelf wilt.

handdoekradiator rvs

Altijd een droge warme handdoek

Hygiëne staat voorop in elk gezin, handdoeken die na gebruik in de hoek geslingerd worden dragen daar niet aan bij. Een handdoekradiator biedt dan dé perfecte oplossing. De handdoek heeft de kans om te luchten en te drogen, en is direct weer klaar voor gebruik zonder de kans op ziektekiemen en schimmels.

Voor welke verwarmingsbron je ook kiest, of het nu het lichtnet is of een aansluiting op het centrale verwarmingssysteem, beide uitvoeringen voegen elegantie en stijl aan je badkamer toe. De functie opslag ruimte krijgt nu een hele andere insteek. Door het ontwerp structuur van een handdoekradiator rvs ziet de badkamer er strak en georganiseerd uit.

Is je badkamer altijd vochtig?

Het design van een handdoekradiator kan nog zo exclusief zijn, de functie verwarmen is waar het om draait. Altijd een vochtige badkamer instappen en uit moeten kijken dat je geen spagaat maakt op de vochtige vloer, vraagt om een plan van aanpak. Voorkom overbodig vocht en condens in je badkamer. In vochtige ruimtes liggen schimmels en ziektekiemen alleen maar te wachten tot ze toe kunnen slaan. Bovendien, wat is er nog prettiger dan na een koude dag in een door jezelf gecreëerde comfortzone te stappen.

Dat een handdoekradiator uitgevoerd in RVS niet alleen mooi oogt weten we allemaal, maar wist je dat deze kwalitatief net even anders dan een verf gespoten versie. Ze hebben allebei dezelfde functie, alleen bij de rvs-uitvoering heb je geen omkijken meer naar. Terwijl bij de geverfde uitvoeringen je zult merken dat na een aantal jaren de verf gaat verdrogen, barsten en loslaten, wat dus extra onderhoud vraagt. Een rvs designradiator lijkt duur, maar eindigt goedkoper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *