Hoe ga je om met vuil tapijt?

Tapijt verwijderen

Klusjes blijven vaak liggen, vooral de klusjes die lang duren of echt niet leuk zijn. Komt dit je bekend voor en ben je benieuwd hoe je je huis snel en gemakkelijk schoonmaakt? In dit artikel zet ik een aantal handige tips voor je op een rij.

Vlekken uit tapijt verwijderen

Het eerste wat je denkt wanneer je een vlek in tapijt ziet ‘hoe maak ik het schoon?’. Weer zo’n bijkomende klus waar je niet op zit te wachten. Maar wanneer je deze stappen volgt is jouw tapijt weer vlekkeloos. In de meeste gevallen zijn vlekken makkelijk uit tapijt te verwijderen. Het enige waarmee je rekening moet houden is dat je de vlek reinigt met lauw water en door vervolgens een schone, droge doek te pakken om het tapijt droog te deppen. Werkt lauw water niet? Probeer het dan met koolzuurhoudend water.

Gouden tip

Naast lauw water en een schone droge doek is de gouden tip om geen emmer maar een plantenspuit te gebruiken. Deze harde straal in combinatie met een beetje allesreiniger zorgt ervoor dat het schoonmaken je makkelijker af gaat. Alles bij elkaar geven jou de beste tips om schoon te maken. Probeer het de volgende keer maar eens uit!

Is je tapijt simpelweg niet meer te redden? Dan is er geen andere oplossing dan je tapijt te verwijderen. Hoe zonde het ook is, een fijne uitstraling waar jij jezelf happy bij voelt is dan wel de beste keuze. Goed schoonmaken is de basis voor een goede hygiëne en is bovendien van groot belang een goede gezondheid. Heb je te maken met een ernstig vervuilde woning? Twijfel dan niet en schakel de hulp in van een professioneel schoonmaakbedrijf. Het grondig schoonmaken van een vervuilde woning is een lastige en vervelende klus waar kennis en expertise voor nodig is.

1 thought on “Hoe ga je om met vuil tapijt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *