Lampen kopen

Lampen kopen kan een uitdaging zijn. Soms is het aanbod te erg hetzelfde of juist te breed. Om je te helpen met lampen kopen, kun je op deze webshop filteren op allerlei aspecten. Je kunt bijvoorbeeld lampen kopen in de categorie tuinverlichting of inbouwspots. Maar er zijn ook pagina’s voor TL, panelen of plafondlampen. De meeste verlichting die je kunt kopen bij Lightexpert is LED verlichting. Bekijk de webshop voor het hele aanbod.

Voordelen van LED

LED heeft veel voordelen. Je kunt LED lampen kopen via de webshop. LED verlichting is energiezuiniger en duurzamer dan andere verlichting. Je bespaart dus energie, wat goed is voor jouw portemonnee en het milieu. Daarnaast gaan de lampen veel langer mee dan lampen die geen LED zijn. Goede redenen dus om LED lampen te kopen. Of ze nu voor je tuin of badkamer zijn, voor je slaapkamer of keuken of voor je bedrijf. Je vindt het allemaal op één website.

IP waarde voor buiten en badkamer

Bij lampen kopen is het goed om na te denken over wat voor kleur licht je wil en hoe waterbestendig je lampen moeten zijn. Dat laatste wordt aangegeven met een IP waarde. Hoe hoger de waarde, hoe beter de lampen tegen water en stof kunnen. Zo is het bij lampen kopen voor buiten het meest verstandig om IP65 lampen te kopen. Voor meer beschutte plekken kun je ook lampen kopen van IP54 of IP44. Bekijk alle opties op de webshop wanneer je lampen kopen wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *