Nood aan een deurluifel

Ik had nood aan een deurluifel voor bij me thuis. Ik vond dit niet enkel handig voor wanneer het slecht weer is en wanneer ik bijvoorbeeld echt lang moet zoeken naar mijn sleutels of dergelijke, anderzijds vind ik het ook gewoon mooi en past dit bij mijn woning. Mijn buurvrouw raadde me hiervoor bouw-handel.nl aan. Hiervoor zou ik minder moeten betalen. Ik besloot dit even van naderbij te bekijken.

Hoe was dit bedrijf voor mij?

Eigenlijk kan ik enkel maar positief zijn over dit bedrijf. Als eerste nam ik een kijkje op de website zelf. Hier zag ik al snel dat deze website er zeer goed uitzag: verzorgd, duidelijk, overzichtelijk… Niets op aan te merken dus. Daarnaast zag ik al snel dat er heel wat verschillende soorten deurluifels waren. Hier vond ik al snel iets naar mijn zin terug. Bovendien was dit ook nog eens betaalbaar. Een groot voordeel dus voor mij! Ik vond het ook een leuk bijkomend voordeel dat ik de deurluifel ook later zou kunnen betalen.

Dit heb ik nu niet gedaan, maar dit deed wel mijn vertrouwen toenemen. Daarenboven zag ik ook een hoge gemiddelde score op klanttevredenheid (9/10 gebaseerd op meer dan 600 reviews, wat ook al zorgde voor een groeiend gevoel van betrouwbaarheid. De betaling gebeurde daarenboven zeer veilig en correct, ook de levering was vlot (binnen de week) en correct… Eigenlijk niets negatiefs te vermelden dus. Alles bij elkaar: ik ben zeer tevreden van bouw-handel.nl. Een echte aanrader volgens mij!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*