Op zoek naar kunststof deuren?

Op zoek naar een nieuwe deur? Dan is een kunststof deur wat voor u! Onze kunststoffen deuren zijn onderhoudsvriendelijk, inbraakwerend en goed isolerend. Pascal ramen en deuren levert kunststoffen oplossingen voor voordeuren, achterdeuren en tuindeuren. Zo hopen wij samen het mooiste aanzicht te creëren voor uw woning. Onze deuren leveren wij op maat, en daarom is niks ons te gek. U kan volledig uw droomdeur samenstellen bij Pascal ramen en deuren. Zoekt u een deur met karakter voor uw jaren 30 woning? Of een minimalistische deur voor een moderne woning? Alles is mogelijk met een kunststof deur. 

Waarom kunststof?

Kunststof deuren zijn zowel praktisch als prachtig. Maar het belangrijkste is dat u thuis een veilig gevoel heeft. Daarom is het vanzelfsprekend dat u een deur zoekt die bescherming biedt. Daarom vind u bij Pascal ramen en deuren het beste van het beste op het gebied van inbraakwering. Wij doen ons best om u een extra veilig gevoel te bezorgen. Daarom leveren wij alles op het gebied van veiligheid, van sloten met een extra sterke veiligheidscilinder tot aan supersterk veiligheidsglas. Want wat is er nou beter dan een fijn, veilig gevoel bij het slapen of als u uw huis verlaat voor een bepaalde tijd?

Slechte isolatie kan er voor zorgen dat uw huis erg koud is, ondanks de deuren dichtzitten. Daarom is een goede isolatie zeer belangrijk. Onze kunststof deuren laten u niet in de kou zitten, en presteren zeer goed op het gebied van isolatie. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg geschikt voor nul-op-de-meter-woningen. Daarnaast worden de deuren vakkundig op maat gemaakt waardoor alles perfect wind- en waterdicht is. 

Extra isolatie nodig naast uw kunststof deuren? HR++ of triple glas gebruiken? U vraagt zich misschien af, welk glas past nu het beste bij deze kunststof deur? Welke dikte moet het glas hebben of wilt u uberhaupt wel door het glas heen kijken? Kom naar onze showroom en laat u adviseren door onze experts over het juiste glas, en eventuele hulp bij geluidsisolatie. 

Klaar met altijd op uw sleutels letten? Bij Pascal ramen en deuren hebben wij slimme sloten die jouw leven makkelijker maken. Open uw kunststof deur met bijvoorbeeld de fingerscan of een app op uw telefoon. Bezoek onze showroom om te zien wat het beste bij u past.

Pascal ramen en deuren: Voor uw kunstof deuren

Zakelijk op zoek naar kunststof deuren? Bij Pascal ramen en deuren bent u aan het juiste adres! Wij leveren kunststof deuren namelijk ook aan ZZP’ers en aannemers, en zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen. Daarom maken wij graag kennis met u. Intresse in een samenwerking? Neem dan snel contact met ons op via onze website.

Voordelen voor u als partner

  • Inspireer uw klanten met onze prachtige showroom
  • Ontwikkel tot expert: Van inmeten tot monteren
  • Correcte levering door eigen vrachtwagen met laadkraan

Dus, bent u op zoek naar een kunststof deur op maat? Zoek dan niet verder! Bij Pascal ramen en deuren bieden wij de perfecte oplossing voor onze klanten door middel van vakkundige monteurs en een persoonlijk adviseur. Zo staat u nooit voor een onverwachte verrassing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *