Promatect platen aanschaffen en de kwaliteiten hiervan

Promatect 100 kopen

Promatect 100 kopen

Promatect 100 kopen platen hebben een brandwerende werking. Je kunt ze in je eigen woning gebruiken bij een verbouwing, renovatie of de bouw van de woning. Verder is ook de perfecte isolatie van deze Promatect platen een groot voordeel. Woningen dienen aan steeds meer veiligheidseisen te voldoen. Brandwerende platen gaan niet op in vlammen bij een brand. Hierdoor kunnen delen van het pand onaangetast blijven als de vlammen uitslaan. De verzekering zal ook eerder de premie verlagen als blijkt dat het pand extra brandveilig is, waardoor er dus minder risico wordt genomen. De brand verspreidt zich niet verder als het plafond en de wanden bedek zijn met brandwerende platen. Verder dien je wel te letten op de juiste toepassing. Plaats de platen in een muur die brandwerend is gemaakt. Onderdelen zoals normaal hout kunnen alsnog in vlammen opgaan. Je kunt de platen zelf plaatsen of dit laten doen door een vakman. Zodra ze verkeerd worden gezet is de kans groot dat het alsnog helemaal misgaat bij een brand.

Promatect 100 kopen

Promatect 100 materialen en toepassingen

De materialen van de Promatect platen 100 serie bestaan uit een calciumsilicaar basis en de matrix is van gips vervaardigd. De plaatsen zijn perfect afgewerkt voordat je ze kunt plaatsen. De eigenschappen van de platen zijn onder andere dat ze licht zijn in hun gewicht, over een makkelijke verwerkingsmethode beschikken, een hoge waterdichte functie hebben met een glad oppervlak. Naast rechte constructies kunnen deze platen ook op constructies toegepast worden die gebogen zijn. Tevens zijn de platen getest op diverse constructies waar deze perfecte eigenschappen naar voren kwamen. Promatect 100 kopen is dus zeker een gouden tip als je bezig bent met het verbeteren van de woning. De kwaliteit en veiligheid van de woning gaan hierdoor sterk vooruit. Naast plafonds en wanden zijn deze platen ook te gebruiken in dak of wandaansluitingen en in schacht afsluitingen.

Bouwplan

Brandwerende eisen worden in een bouwbesluit vastgelegd. De vuurbestandheid van een woning wordt dan gecontroleerd. De brandweer zal hier een rapport van samenstellen. De weerstand tegen brandoorslag wordt aangeduid een WBDBO getal. Gelijk of groter aan een bepaald getal zoals 60 of 30. Bepaalde panden zoals ziekenhuizen en speciale ruimtes hebben hoge eisen aan de brandwerendheid. Veel woningen kunnen met gipsplaten al een eind komen als het om kleinere renovaties gaat. Echter maak je met Promatec de woning echt veilig tegen een uitslaande vuurzee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *