Vloeren Veenendaal

Heeft u een nieuwe woning gekocht of is uw huidige woning toe aan een make-over? Laat u dan inspireren in onze woonwinkel voor de mooiste vloeren in Veenendaal. In onze uitgebreide collectie vindt u een vloer die voldoet aan al uw eisen. Voordat de vloer gelegd wordt, zullen onze professionals de vloer vakkundig inmeten. Zo weet u zeker dat u niet te veel én niet te weinig materiaal bestelt om de vloer netjes te laten leggen.

Groot assortiment met vloeren

In onze woonwinkel voorzien we u graag van een persoonlijk advies. We houden hierbij rekening met uw wensen en de samenstelling van uw huishouden. Als u (kleine) kinderen of huisdieren heeft, is het namelijk verstandig om te kiezen voor een vloer die lang mee gaat en makkelijk te onderhouden is. De PVC vloeren uit ons assortiment zijn hier een goed voorbeeld van. De PVC vloeren zijn verkrijgbaar met zowel een moderne als een klassieke uitstraling. Ook als u droomt van een houten vloer en hier niet voor kiest vanwege praktische bezwaren, is een PVC vloer met houtmotief een ideale oplossing. Zelfs de natuurlijke oneffenheden van de houtnerf zijn in dit type vloer aangebracht. Uiteraard vindt u ook andere slijtvaste en makkelijk te onderhouden vloeren in ons assortiment zoals vinyl, marmoleum en laminaat vloeren. Tot slot ontbreken de tapijtvarianten niet in ons assortiment. Bij ons vindt u zowel langharige als korte tapijten in een grote verscheidenheid aan kleuren.

Helpende hand bij het kiezen en leggen van een nieuwe vloer

Woninginrichting Van Kooten biedt graag de helpende hand bij het leggen van vloeren in Veenendaal en omgeving. Wij kunnen uw gehele huis voorzien van een nieuwe vloer. Met name voor het bekleden van trappen en andere specialistische werkjes raden wij aan om onze vloerexperts in te schakelen. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor halve maantjes, een traploper en knusse vloerkleden. Wilt u eerst rustig ontdekken of een bepaalde vloer of kleur past bij uw inrichting? Wij bieden u graag de optie om een aantal stalen mee naar huis te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *