Wat kost een verhuizing?

Een verhuizing is behoorlijk intensief. Het kost u tijd, veel denkwerk en het loopt vaak behoorlijk in de papieren. Afhankelijk of u naar een nieuw gebouwde woning gaat of een bestaande is het financieel een zwaar drukkend kostenplaatje. En ook al is de woning instap klaar: u wilt toch een ander kleurtje op de muren, andere vloerbedekking of nog een stukje uitbouwen. En dan de verhuizing zelf. Het huren van verhuizers, een verhuiswagen, verhuisdozen, beschermend materiaal voor uw kostbare spulletjes; allemaal zaken die u vooraf misschien niet hebt ingecalculeerd. Goede voorbereiding is bij een verhuizing het halve werk, net als het tijdelijk opslaan van goederen die u tussentijds niet nodig hebt. Daarbij biedt de Opslagman uitkomst!

Spullen veilig en droog opslaan

Dozen met seizoen kleding, goederen uit de kelder, vakantiebenodigdheden, de inrichting voor een babykamer die aanstaande is: allemaal zaken die u voor het gemak wel even tijdelijk ergens op wilt slaan. De Opslagman biedt diverse ruimtes aan op verschillende locaties in het land. U berekent vooraf hoeveel inhoud de ruimte die u wilt huren moet hebben. Wanneer blijkt dat deze, achteraf gezien, toch te klein of juist te groot is, kunt u deze kosteloos wijzigen naar een andere ruimte. Bij de Opslagman staan al uw goederen veilig, warm en droog. De beveiliging is goed in orde en alle ruimtes worden verwarmd. Daardoor ondervinden uw spullen geen schade door vocht bijvoorbeeld, ook al worden ze voor langere tijd opgeslagen. En alleen u hebt toegang tot uw gehuurde ruimte.

Opslagruimte huren

Ruimte bij de Opslagman huren betekent dat u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, 7 dagen per week, toegang hebt. Op momenten dat het u uitkomt, of het nu doordeweeks of in het weekend is. Met een persoonlijke toegangscode bent u alleen bevoegd om de gehuurde ruimte te betreden. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten om tijdens de periode voor de verhuizing opslagruimte te huren want de Opslagman is zeer betaalbaar. En wanneer u de ruimte niet meer nodig hebt is de huur per dag opzegbaar. Dat betekent dat u geen dag langer betaald dan nodig is. En dat komt goed uit, want een verhuizing is tenslotte al duur genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *