Zelf verhuizen of uitbesteden? Wat zijn de voordelen

Wanneer je gaat verhuizen kun je er voor kiezen om je verhuizing uit te besteden of om je verhuizing zelf te regelen. Hieronder gaan wij een aantal voordelen benoemen voor het zelf verhuizen maar ook voor het uitbesteden van je verhuizing.

Voordelen zelf verhuizen:

Wanneer je er voor kiest om je verhuizing volledig zelf te gaan regelen ben je wat voordeliger uit dan dat je je verhuizing uitbesteed. Je bent niet afhankelijk van een verhuisbedrijf en je kunt je spullen in een keer verhuizen of je doet het in delen.

Vergeet wanneer je zelf je verhuizing gaat regelen niet vrienden / familie te vragen om je te helpen, het is onbegonnen werk om in je eentje alles te gaan tillen. Er zijn nog wel een aantal andere zaken die je moet regelen als je de verhuizing zelf wilt doen, zoals:

  • Je kunt een busje huren of lenen van iemand die je kent, je bent ongeveer 60 – 140 euro kwijt om een busje een dag te huren. Je moet de busjes op tijd huren want deze busjes worden vaak gehuurd door mensen en zijn dus redelijk schaars. 
  • Wij raden je aan om met minstens 4 mensen te verhuizen, je kunt vrienden, familie of collega’s vragen om hulp.
  • Controleer of je een verhuislift of een katrol nodig hebt, bijvoorbeeld als je meubels niet door de deur passen of door je trappengat.

Voordelen verhuizing uitbesteden:

Wanneer je je verhuizing uitbesteed zitten er ook een aantal voordelen aan gebonden, het grote voordeel is dat het vele malen gemakkelijker is. Een verhuisbedrijf zoals Hollandmovers kan sneller alles verhuizen naar je nieuwe huis dan dat jij dit zelf kunt. Je bent er ook zeker van dat je spullen niet kapot zullen gaan tijdens de verhuizing, al gebeurt dit wel dan is het verhuisbedrijf hier goed voor verzekerd. Voordelen bij bijvoorbeeld verhuisbedrijf Laren

  • Professionele en ervaren verhuizers
  • Zekerheid tijdens je verhuizing en je bent verzekert voor schade
  • Een duidelijke planning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *